Maak een deeg van de bloem, boter, suiker en eigeel met behulp van een handmixer.
Kneed het daarna even door met de hand, pak het deeg in huishoudfolie en laat het minimaal een half uur rusten in de koelkast.
Zet de oven aan op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Verzin een tekst of woord voor je stempel en maak je tekststempel klaar.
Rol het deeg dun uit, steek de koekjes uit en druk de stempel erin. Leg de koekjes op een bakplaat en bak in 10 minuten lichtbruin op 180 °C.
Maak het glazuur voor de koekjes door de poedersuiker met een klein theelepeltje citroensap te mengen. Voeg steeds maar een paar druppeltjes tegelijkertijd toe, het glazuur moet een beetje vloeibaar zijn, maar dik genoeg blijven om te kunnen opspuiten. Doe het glazuur in de spuitzak en knip er een heel klein puntje van af.
Zijn de koekjes klaar, laat ze dan nog 5 tot 10 minuten op een rooster afkoelen voordat je begint met glazuren.