Lovechock Valentijnsdag winactie {lucky13th}

498

Wat doe jij met Valentijnsdag? Heb je iemand die je in het geheim aanbidt of ben je van plan om je geliefde te verassen? In het begin van onze liefde deden Mr. Pi en ik nog heel verliefd mee aan deze waanzinnige dag. De laatste jaren vinden we elkaar vooral lief op andere dagen. Je zou kunnen zeggen dat onze liefde voor Valentijnsdag een beetje is bekoeld. Maar dankzij alle liefde die ik deze week over het web heb zien vliegen, heb ik zin gekregen in een spontane romantische actie. Een korte en snelle actie, want Valentijnsdag is al bijna én lucky13th nog veel eerder!

2512e Valentijnsdag

Natuurlijk is Valentijnsdag een zeer commercieel feest geworden. Voor veel geliefden en geheime aanbidders is deze 2512e Valentijnsdag echter een perfecte aangelegenheid om de liefde te betuigen. Zeker als je daar normaal gesproken een beetje moeite mee hebt, is het fijn als er ineens een flink aanbod is aan kaarten en kleinigheidjes om je liefde mee te laten blijken. Zelf ben ik ervan overtuigd dat elk moment in het jaar een goed moment is om aan anderen je liefde of waardering te laten blijken. Het hoeft niet altijd een groots gebaar te zijn. Een lief woord of bericht is soms genoeg om een ander te laten groeien!

Chocolade zonder melk

Mijn liefde voor Mr. Pi., probeer ik door het jaar heen te laten blijken door goed rekening te houden met zijn zuivelvrije dieet en wanneer ik het tegenkom zuivelvrije delicatessen (waar normaal gesproken melk in zit) voor hem mee te nemen. Ik denk hierbij aan een heerlijke chorizo, omfietsen voor hem voor de veganistische kaas of zuivelvrije chocolade(pasta) en heel af en toe een reepje chocolade zoals Lovechock. Het fijne van Lovechock is namelijk dat hij die zonder buikpijn kan eten omdat het van raw chocolate wordt gemaakt en er geen melk aan is toegevoegd.Lovechock chocoladereep met loveletter - lucky13th

Valentijnspost

Vorige week werd ik verrast met deze Valentijnspost van Lovechock waarin ik twee repen kreeg toegestuurd om te proberen. Nu zou ik ze gezien mijn wisselende zwangerschapshormonen met gemak alletwee op kunnen eten, maar…. omdat ik zelf zo blij werd van deze post, heb ik zin gekregen om ook iemand blij te maken. Dus één voor jou en één voor mij :-)

Ik heb mijn eerste stukje al op, wil je ook proeven? Kijk dan gauw onderaan deze post om te zien hoe je kans maakt op mijn tweede reep. Ik kan niet beloven dat je de reep op tijd binnen hebt om aan je Valentijn te geven, deel en eet je Lovechock vooral daarna met iemand die je lief vindt!

Spread the Love

Lovechock moedigt aan om vaker zomaar iets liefs te zeggen en geeft een duwtje in de goede richting met de Loveletter: een grappig hartverwarmend briefje dat in de verpakking van de repen zit. In de Loveletter staan verschillende liefdevolle boodschappen die de gever van de reep kan aankruisen en aanvullen. Een eenvoudige en lekkere manier om een ander te laten weten hoe belangrijk hij of zij voor je is. Lovechock hoopt met het initiatief mensen aan te zetten om gevoelens van genegenheid wat vaker te delen. Spread the love!

Over Lovechock

Met Lovechock doe je niet allleen jezelf en de ontvanger een plezier. Je doet er ook een beetje goed mee. Alle ingrediënten van Lovechock zijn 100% biologisch gecertificeerd en worden geleverd door boeren aan wie een eerlijke prijs wordt betaald. De repen worden gemaakt in een sociale werkplaats en de verpakkingen worden duurzaam geproduceerd en zijn biologisch afbreekbaar, ook het folie.

Houd je niet zo van de Pecan/Maca smaak dan zijn de repen ook in zes andere smaken verkrijgbaar bij de meeste natuurwinkels en biologische supermarkten: Pure/Nibs, Almond/Fig, Goji/ Orange, Mulberry/Vanilla (mijn favoriet), Pineapple/Inca en Cherry/Chili. De repen zijn met € 2,99 per stuk niet goedkoop, maar je geeft er een hoop liefde mee terug.

Lovechock raw chocolate

Hoe doe je mee aan de lucky13th Lovechock Valentijnsdag winactie?

Deze winactie is gesloten!

Ook trek gekregen in deze reep chocolade of wil jij iemand verrassen met een Lovechock reep en lief bericht? Omdat het ontzettend kort dat is, houd ik het simpel.

 1. Laat onder dit bericht een reactie achter waarin je vertelt welke lieve woorden je tegen jezelf of tegen een ander zou willen zeggen.
 2. Laat je e-mailadres achter zodat ik contact met je kan opnemen.
 3. Je kunt meedoen tot vrijdag 13 februari 2015, 13.13 uur. Uit alle onderstaande reacties wordt daarna een winnaar gekozen en later op deze 13e dag in deze post bekendgemaakt.
  Om kans te maken op deze Lovechock chocolade dien je een Nederlands adres op te kunnen geven en een geldig e-mailadres.

Winnaar

Voor een eerlijke trekking maak ik gebruik van random.org een willekeurige number picker. Deze vrijdag de 13e is de vierde reactie de lucky winnaar.
Gefeliciteerd Berdien! Jij krijgt de chocoladereep thuisgestuurd.

Lucky 13th

Dertien is geen ongeluksgetal! Hoe had ik anders de meeste schoolklassen kunnen doorlopen als dertiende op de klassenlijst, een oma kunnen hebben die op de 13e is geboren, overnachtingen in hotelkamers met nummer 313 overleven en jarenlang succesvol volleybalcompetitie kunnen spelen met .. rugnummer 13! Kortom dertien is een prachtig getal, op welke dag het ook valt! Is de 13e deze maand ook jouw Lucky 13th?!

Note: deze repen heb ik gratis ontvangen om te proeven. Ik krijg er niet voor betaald om dit artikel te schrijven, deze winactie organiseer ik omdat ik het leuk vind mijn lezers af en toe iets terug te kunnen geven.

Join the Conversation

 1. Februari is hier n maandje zoveel mogelijk zonder lactose.. gewoon eens kijken waar je dan tegen aan loopt hoor, gelukkig geen gezondheidsredenen :)

  Hier beetje hetzelfde met Valentijn.. we zitten alweer ons 13e (jawel) jaar samen en Valentijn is gelukkig al lang niet meer nodig om attent voor elkaar te zijn

 2. Wat n lieve gedachte: chocolade delen. Ik zou absoluut delen met mijn lieve man. Wij hebben na n lang proces n prachtige tweeling gekregen. Helaas in t begin met veel zorgen (oa veel te vroeg geboren). Nu gaat t gelukkig super! Extra belangrijk om te blijven laten zien dat je samen sterk staat en liefde overwint :-). En ook niet onbelangrijk: hij houdt van chocolade!

 3. Nikki says:

  Ik wil deze reep winnen om die samen met jou te verorberen. Gewoon omdat we al meer dan 2 x 13 jaar vriendinnen zijn! En het is weer eens wat anders dan een kaartje ;)kus!

 4. Ah cute. Ik zou de lovechock aan mijn moedertje geven, met de woorden dat ik blij ben met wie ze is. Soms zijn er niet zoveel woorden nodig. En al helemaal niet als je chocola geeft;-)

 5. Denise says:

  Ik zou de chocolade aan mijn vriend geven, als bedankje voor het bij mij blijven staan en de hulp in periode van ziekte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Your custom text © Copyright 2022. All rights reserved.
Close