Feestmomentje op mijn timeline

2.4K

Het leven zou elke dag een feestje moeten zijn! Zo voelt het jammer genoeg niet altijd. Te lang doorgaan met activiteiten waar je ongelukkig van wordt, doet niemand goed. Maar durven kiezen is een vak apart. Een nieuwe weg betekent knopen doorhakken, keuzes maken en hekken sluiten. Vandaag was daar opeens het keerpunt, een hakmoment. En de allerbelangrijkste stap om mijn leven als ZZP-er verder op te zetten en in te richten. Ik heb vandaag mijn zekerheden losgelaten. Ik heb het gedurfd om een handtekening te zetten onder de overeenkomst die mijn contract ontbindt. WOEHAAAAA!!!!  Een nieuw hoogtepunt op mijn timeline! ;-)

Zonder bubbels, mét een taartje

Om deze mijlpaal te vieren, creëer ik vandaag voor mezelf een online feestmomentje, met jullie! Zonder bubbels, maar met een klein taartje. Morgen een belangrijke presentatie waarbij ik goed wil presteren. Twee keer, twee uur praten over Facebook, een prachtige opdracht om mee te beginnen. Het starten van dit avontuur is als klimmen naar de hoogste duikplank. Elk tree een stapje verder in mijn leven als zelfstandige. Maar ik ben er nog niet. In de komende weken ga ik nog een paar treden verder omhoog. Vanaf 1 mei, neem ik officieel de sprong en dan gaan we helemaal los! Op de dag van de arbeid notabene!

Komende feestmomentjes

Eerst nog wat andere feestmomentjes: Little T’s verjaardag bijvoorbeeld. Hij wordt al bijna twee en ik heb zijn allereerste verjaardagstaart nog niet eens gedeeld… komt eraan. Dan krijgen we nog mijn laatste werkdag, mijn eigen verjaardag en tussendoor bedenk ik er vast nog wel een paar.

Heb jij binnenkort ook een feestmomentje? Wat doe jij eigenlijk voor jezelf om dat te vieren?

Sweet dreams voor nu!

Join the Conversation

 1. Super, Hazel! Gefeliciteerd!
  Ik feest met je mee :) En dat doen we snel een keer over, IRL.

  Groetjes, Ursula

 2. Super hoor! Dapper dat je durft te gaan voor je dromen en bepaalde controle daarvoor durft los te laten. Wees trots!

 3. Wauw, dat is lef hebben! Dat is zeker een feestje waard!

 4. Gefeliciteerd en heel veel succes!

 5. Wow, super hoor! :) Spannend!

  Genoeg feestjes dus de komende tijd! Jeej! :)

 6. Goed zo Hazel, go for it!

 7. Yeahhhhh gefeliciteerd Hazel! Ben super blij voor je! :)

 8. Spannend Hazel en gefeliciteerd alvast.. Als je nog tips nodig hebt met betrekking tot het ondernemerschap.. Je weet me te vinden… O en ik heb binnenkort denk ik 1000 volgens op Instagram, dus ik denk ook maar een taartje.. ;)

 9. Good for you! Gefeliciteerd en zet ’em op.

 10. Heel erg stoer en het leven is het vieren van de kleine momenten zoals de Fransen zeggen.

  Liefs Suus

 11. Jeetje, ik ben helemaal verrast door al jullie lieve bemoedigende woorden en felicitaties! Dank jullie wel allemaal!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close