Marks & Spencer terug in Nederland

1K

Een tijd geleden alweer vernam ik dat ze een nieuwe koers hadden uitgezet. Eentje die mij als muziek in de oren klonk omdat het een koers terug op de Europese landkaart betrof en dus een terugkeer in Nederland zou betekenen. Maar tot mijn grote verbazing heb ik de ‘grande opening’ gemist. Want ze zijn alweer ‘back in business’, terug in de Kalverstraat Amsterdam, als vanouds. Ik heb het over Marks & Spencer. Alsof ze nooit zijn weggeweest.

Verse producten

Voor mij betekent de terugkeer in Nederland verse clotted cream, als ik in Amsterdam ben, toevallig. Chocolade sinaasappels met kerst die niet meer geïmporteerd hoeven te worden en ook voor een goede cheddar of hot cross buns kan ik de trein nemen naar de Hoofdstad in plaats van naar Londen.

Online shoppen

Na een kijkje op hun website zie ik tot mijn verrukking dat ze een online shop hebben. Food maakt daar jammer genoeg geen deel van uit, maar de afdeling kook- en bakgerei maakt een hoop goed. Want als ik niet uitkijk, vliegen de onderstaande producten zonder pardon in mijn online winkelwagentje. Geen probleem voor het wagentje, maar wel voor mijn portemonnee.

Citroengele mengkom Marks & Spencer
Citroengele mengkom Marks & Spencer
Blauwe traditionele gegolfde taartvorm Marks & Spencer
Etagère (Elizabeth) Marks & Spencer

Mr.  Marks & Spencer

Opvallend positief aan dit geheel vind ik het doel dat Marks & Spencer zichzelf heeft gesteld om tegen 2015 de meest duurzame retailer ter wereld te zijn! Het is een nobel doel, maar of ze in de komende twee jaar tijd zoveel bergen kunnen verzetten? Ik vind het in ieder geval een zeer noemenswaardig streven. Dus ga vooral shoppen bij Marks & Spencer! Ik hoop namelijk op een daverend succes en uitbreiding naar andere steden zoals Den Haag, waar het gros van de Engelse expats woont en Utrecht. Wij hebben dan wel Jac Bostelaar, maar wij hebben geen verse clotted cream, geen cumberland sausages en geen gerapste cheddar. Dus please mr. Marks & Spencer, kom naar Utrecht!

Join the Conversation

  1. Ik heb wel gehoord dat ze nu open zijn. Maar ik ben er nog niet op bezoek geweest. Maar ik heb er nu echt zin in – Engelse Chedder Cheese heb ik echt gemisd sinds mijn verhuising hier naar Nederland vanaf Nieuw Zeeland. Yippee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close