Waar koop je een Oreo koektrommel?

1.9K

Gisteren deed onze kat Oreo (jep.. hij is vernoemd naar de koekjes) een beetje ondeugend door niet thuis te komen ‘s avonds. Normaal gesproken blijft hij ‘s avonds binnen om gevechten met andere katten te voorkomen. En tegen het mauwen midden in de nacht om naar binnen te worden gelaten. Maar .. niet vanavond. We lieten hem naar buiten en hij besloot de kou te trotseren door niet terug te komen. Sowieso moesten we meerdere keren uit bed vannacht doordat Little T. een beetje ziek is en zo controleerden we ook steeds zonder geluk of hij misschien alweer voor de deur zat. Uiteindelijk bleef hij de hele nacht weg en zat hij vanochtend vroeg gewoon weer voor de achterdeur. Stomme kat! Niks niet opgesloten, hij had gewoon geen zin.

Giant Oreo biscuit tin gevuld met Oreo cookies

Oreo Souvenir

Nou ja, hoe dan ook, hij kwam weer terug. Wakker liggend in bed, piekerend over waar de kat uithangt, dacht ik erover om jullie iets te vertellen over mijn blitse nieuwe koektrommel en hoe ik die zou kunnen gebruiken voor het maken van foodfoto’s. Na de workshop foodstyling en foodphotography had ik zoveel nieuwe ideeën dat mijn hoofd er een beetje bol van stond. Mijn nieuwe koektrommel tadaáá’… is dus een Oreo koektrommel! Ik kreeg hem van mijn buren als bedankje voor het verzorgen van de huisdieren tijdens hun vakantie.

Giant Oreo biscuit tin
Oreo’s and coffee

Oreo koektrommel – het perfecte cadeautje!

Vanwege de webshop met Engelse en Amerikaanse producten die ik toen nog had, dachten mijn buren dat dit wel eens het perfecte cadeau voor mij zou zijn. Ook al vind ik de koekjes zelf echt niet lekker. Met deze Oreo koektrommel was het liefde op het eerste gezicht. Dit blik kan ik waarschijnlijk nergens in Nederland krijgen tenzij ik zelf  aan de slag ga om ergens een internationale bestelling te doen.

Oreo shaped biscuit tin with Oreo cookies

 

Thank you again Marike & Misja!

Update 2014:

Door een verzamelaar uit Singapore werd ik vanwege dit bericht benaderd of ik de koektrommel wilde ruilen met één van haar Oreo koekblikken en/of open stond om deze te verkopen. Wat? Heb ik een collectors item te pakken? Maar nee.. ik heb het niet gedaan. Wel heb ik haar geholpen aan adresjes om ze te kunnen kopen. De Oreo koektrommel is een speciale editie voor tax free shopping zoals op luchthavens. Google je op Oreo biscuit tin dan kom je enkele adressen tegen waar je ze online vanuit elk werelddeel kunt bestellen, fun!

Update 2021:

Dankzij een reactie onder dit bericht, weet ik dat dit koekblik nog steeds te koop is bij onder andere candyxl.com (inclusief koekjes).

Join the Conversation

  1. Sanne says:

    Waar kun je ‘m kopen? Ik wil hem aan een vriendin geven die Oreo-verslaafd is!

    1. Hi Sanne,

      Deze Oreo koektrommel is een duty-free item en kun je daardoor alleen kopen bij duty-free shops. Online zijn ze wel verkrijgbaar maar dan komen ze waarschijnlijk niet uit Nederland. Deze komt uit een Duty-free shop van Engeland naar Nederland.

  2. Wij hebben ze wel bij CandyXL.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close