Welke KitchenAid accessoires zijn er en hoe gebruik je die?

1.2K

Infographics, ik ben er dol op mits ze goed zijn uitgewerkt en visueel aantrekkelijk zijn om naar te kijken. Door mijn dagelijkse werk met doven en slechthorenden besef ik me extra goed dat handige visuele overzichten een goed hulpmiddel kunnen zijn om informatie over te brengen, ook als je geen hoorbeperking hebt. Hetzelfde geldt voor mij voor kookboeken mét afbeeldingen. Recepten mét een plaatje zorgen ervoor dat ik het visueel kan proeven. Smaakt de foto niet lekker, dan blader ik gauw door!

Roomijsmaker

Fan als ik ben van mijn eigen KitchenAid, vind ik de bovenstaande KitchenAid mixer & attachment chart helemaal geweldig. Zo kan ik handig zien welke hulpstukken er zijn en hoe je die kunt toepassen. Vorig jaar testte ik de roomijsmaker met mijn bosbessen sojayoghurtijs. Het is een fijn en eenvoudig te gebruiken apparaat maar zeer onpraktisch met een gemiddeld (klein) formaat vriezer. Nieuw op mijn wishlist is de graanmolen waarmee je zelf de grofheid van gemalen granen kunt bepalen of het basis hulpstukkenpakket met onder andere een voedselmolen waarmee ik zelf saucijzen zou kunnen maken.

KitchenAid hulpstukken

Dit pronkstuk in mijn keuken is trouwens niet het meest aantrekkelijk geprijsde keukenapparaat en dus ook de hulpstukken niet. Veel van de KitchenAid hulpstukken kun je gelukkig in veel winkels los aanschaffen, maar een compleet hulpstukkenset is in verhouding vaak voordeliger. Zoek vooral een beetje rond op internet en maak gebruik van de ‘shopping’-functie van Google. Nog geen 5 minuten op internet en ik kan mezelf maar liefst € 40,- besparen door verschillende sites te bezoeken. De graanmolen bijvoorbeeld is € 199,- bij Oldenhof, € 159,- via de keukenmachineshop van Coolblue. Eerst mijn spaarpot maar eens vullen.

Join the Conversation

  1. Ooo graanmolen… Of nee, ik denk dat mijn eerstvolgende hulpstuk de gehaktmolen/saucijzen dinges gaat worden… Pasta rollers heb ik sinds kort, en die pasta plates ‘moet’ ik dus ook echt hebben! En u wordt weer bedankt! :)

    1. Ik moet zeggen dat die gehaktmolen dinges.. mij ook wel aanspreekt. Maar misschien moet ik dan eerst eens een worstworkshop volgen mij meneer wateetons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close