Kerstrecepten inspiratie van Lakeland: Together we’ll make christmas

821

Kerstinspiratie en shoppingplezier, bij het Engelse kookwinkelpararadijs Lakeland ‘de home of creative kitchenware’ weten ze wel hoe ze dit moeten combineren om klanten te verleiden. Speciaal voor de kerst hebben ze een gratis Ipad magazine gemaakt vol fonkelende inspiratie. Heel Brits maar de recepten zijn er niet minder om en de perfect gestylde gerechten, gedekte tafels en gedecoreerde huizen zijn een feest om naar te kijken.

Kerst op je Ipad

Tijd voor een zelf-momentje? Download dan deze prachtige Lakeland app via iTunes en ga er even voor zitten. In deze mini-kerstwereld ben je geneigd om de tijd te vergeten. Het magazine is prachtig vormgegeven en bevat smakelijke en slimme ideeën voor homemade kerstrecepten. Toch aan het downloaden? Download dan ook meteen het gratis kerstmagazine van 2012, dubbel plezier! Bovendien heb je nu nog plenty of time om je voor te bereiden.

Geflambeerde kerstpudding
Lakeland magazine – christmas puddings

Together we’ll make chrismas

In dit kerstmagazine vind je recepten voor onder andere cookies, cocktails, christmas cake, fingerfood, leftovers en zelf te brouwen drankjes waaronder:

  • Baileys en chocolate mini cheesecakes
  • Duck & Pistachio mini terrines
  • Mini Beef & Guinness Pies
  • Alternative Christmas puds
  • Chai Latte Marshmallows
  • Peppermint Bark
  • Sparkling Cider

Webshop

Ga je binnenkort shoppen in Engeland? Dan breng je natuurlijk een bezoekje aan de stenen store. Geen zin om de Noordzee over te steken, bezoek dan eens de Lakeland webwinkel. Daar vind je soms net die specifieke bakspullen, die hier in Nederland moeilijk of niet te krijgen zijn én.. ze bezorgen ook in Nederland voor maar £ 7.50.

Foto’s: Lakeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close