De Laatste kruimel in Amsterdam {Foodspot}

1.1K

Mijn bord heb ik hier leeggegeten, tot de laatste kruimel! Need I say more? Ja, want dit charmante zaakje verdient het om wat meer mooie woorden over te vertellen. Na een dag Rollende keukens, kun je het bijna niet maken om de dag erna te starten met een simpele boterham of schaaltje cruesli. Hoe fijn is het dan om bij uitzondering wakker te worden in een straatje in hartje Amsterdam tegenover een heerlijk bakkerswinkeltje annex tearoom als De Laatste Kruimel. Ontbijten met een stuk taart is bovendien helemaal niet zo gek, toch?

De laatste Kruimel in Amsterdam

De laatste Kruimel in Amsterdam

Etalage vol lekkers

Het is geen wonder dat passerende mensen net even iets langer stil blijven staan voor deze zaak, want geen etalage is zo killing voor je rammelende maag als die van De Laatste Kruimel. Kijk je van buiten naar binnen dan word je aan de linkerkant van de ingang naar binnengetrokken door zoete taarten, broodjes en brownies. Aan de rechterkant van de deur roepen alle hartige quiches in de etalage je naar binnen.

De Laatste Kruimel in Amsterdam

Take away of even lekker zitten

Heb je even tijd, probeer dan een tafeltje te bemachtigen in deze sfeervolle ingerichte taarten & broodjeswinkel. Voor in de zaak heb je goed zicht op al het eten, achterin kijk je mee in de keuken waar je kunt zien hoe alles vers wordt bereid. Geen tijd voor een lange koffiebreak of lunch neem dan wat van dit heerlijks mee naar huis of kantoor om op te eten, uit te delen. Niet zo’n fan van zoete en hartige taart, neem dan één van hun versgebakken broodjes. Ze worden a la minute voor je belegd. Wacht trouwens niet tot het moment dat je trek het grootst is. De ruimte binnen is vrij beperkt dus de kans is groot dat het tegen die tijd vol zit.

De laatste Kruimel in Amsterdam

De Laatste Kruimel

Langebrugsteeg 4 – Amsterdam
Open van 8.00 – 20.00 uur / 7 dagen per week
www.delaatstekruimel.nl

ps. Foto’s zijn gemaakt met mijn galaxy s4 en daardoor helaas iets minder scherp en helder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close