Collegetour met Nigella Lawson en een lactosevrije chocoladecake

2.5K

Vanavond zag ik haar weer op TV en voor een klein uurtje wilde ik heimelijk niets liever dan dat zij familie is. Mijn tante? Mijn zus? Of een nicht.  Mijn zussen en nichten zijn aanzienlijk ouder dan ik ben dus dat zou echt niet vreemd zijn. Nigella Lawson. Wat een prachtige vrouw. Alle negatieve kritieken die ik ooit over haar las, ben ik in één klap vergeten. Ik krijg alleen maar positieve vibes van die vrouw. Ik lijk wel verliefd! Haar doeltreffende uitspraken en sprankelende uitstraling maken dat ik bij haar in de buurt wil zijn, al is het maar voor heel even.

Opnames Collegetour Nigella Lawson

Nigella Lawson oogt een sterke vrouw, recht door zee. Wat was ik graag bij de opnames van NTR’s collegetour met Nigella Lawson geweest. “Stomkop!” zeg ik tegen mezelf. Ik had een plaatsbewijs en kon er bij zijn, maar ik durfde niet. Naar Nigella en de opnames durfde ik natuurlijk wel, maar ik had een klein beetje gelogen toen ik een plaatsbewijs reserveerde… voor studenten. Te schijterig dat ik door de mand zou vallen (wat zouden ze gedaan hebben?), heb ik mijn kaartje teruggegeven voor een andere brutale meid. Of een echte student.

Dat je in de studio slecht geluid had en een slecht zicht op het podium, grijp ik dan maar aan als excuus om mijn eigen misser goed te praten en de ‘Goddelijke huisvrouw‘ niet live te hebben ontmoet.

Uitzending gemist

Voor diegenen die het niet gezien hebben, je kunt de uitzending terugzien via uitzending gemist – Nigella Lawson in collegetour. Perfect!

Chocoladecake Nigella Lawson (lactosevrij)

Ben je benieuwd naar het recept van de chocoladecake uit de uitzending? Die vind je op de site van de BBC, in haar nieuwste kookboek Nigellissima of op Nigella’s website. Het recept ontwikkelde ze voor een vriend met de ziekte van Crohn en is zowel zuivelvrij als glutenvrij.

Chocolate olive oil cake – Nigella lawson 

Join the Conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close