Salade met peer en geitenkaas
Stel, je hebt nog één peer over op de fruitschaal en in de tuin staat een pot met net geplante …
Stel, je hebt nog één peer over op de fruitschaal en in de tuin staat een pot met net geplante …
Dankzij de rozemarijn en zeezout bonbons die ik laatst maakte naar recept van Yvette van Boven, heb ik de smaak …
Wat doe je als je een cake niet uit de vorm krijgt? Balen, want je cake is mislukt terwijl er …
Ben jij een chocoholic? En ken je de boeken van Yvette van Boven. Blader dan eens gauw door Homemade en …
In april moest ik voor een werkcongres in Den Haag zijn, bij Marqt om de hoek. Op de terugweg kon …
Om de hoek bij mijn Turkse Supermarkt hebben ze vaak meer dan aantrekkelijke prijzen voor fruit en groentes. Momenteel is …
Tropische temperaturen vragen om een recept uit een warm land. Deze maand doe ik opnieuw mee aan de foodblogswap en …
Hello there! Het was even stil hier door mijn bezoekje aan Food Blogger Connect in Londen. Vol van woorden, eten, inspiratie, …
Het maken van ijsjes kun je ingewikkeld maken, maar soms is het ook een kwestie van minutenwerk. IJsjes maken kost …
Rabarber is een uitgesproken spraak waar je van houdt, of je vind het verschrikkelijk. Zelf houd ik niet echt van …
Eindelijk een beetje zomerweer. Lang verwacht en toch gekomen, zonnestralen in combinatie met weekend. Met een koel briesje is het …
Tijdens Koninginnedag scoorde ik op de vrijmarkt deze mooie blauwe geëmailleerde gietijzeren pan. Voor maar 50 cent!! Ik had nog …